Nyheder om min shop

Ideen bag min lille webshop.

  • Af henriette sørensen
  • 0 kommentarer

Ideen bag min lille webshop.

Da jeg for 4 år siden startede min lille webshop Hswomanswear, var ideen bag , at der skulle være modetøj til kvinder ,fra de danske mærker/firmaer ,ikke at jeg ikke kikker andre steder eller firmaer , men favoritten er nu de danske mærker ,som Tim & Simonsen , Lisbeth Merrild , Bæltekompagniet , Vanting Collection, mm. Jeg synes der er en hvis charme og stolthed ved at kunne forhandle varer fra de danske firmaer. Jeg ved godt at mange får deres varer ,fra Udlandet ,men ved at jeg handler med de små og danske firmaer , er det muligt at købe i små sortimenter , købe flere gange om måneden ,og ikke kun få gange og flere måneder før varen kommer i shoppen ,det giver mig muligheden for små sortimenter , nye varer hele tiden og ikke mange af hver model. Dette var mine tanker bag opstarten af min lille shop , for nu snart 4 år siden .

Det fine billede på denne lille historie, er fra Vejle messen , hvor jeg blandt andet finder mine varer til shoppen. 

Nyeste post