Om os

Velkommen til HS Womans Wear

Vi forhandler dametøj til den moderne kvinde. Vi får hele tiden nye kollektioner, og vores dametøj er altid den nyeste mode. Vores varer er af høj kvalitet og vi forhandler mange forskellige modemærker. Vi sælger mærker som Lisbeth Merrild, Freequent, Liberte, Tim  & Simonsen og Vanting Collection. Samt de  lidt mere eksklusive mærker som Drys/Define ,MAPP og  Bæltekompagniet. Der vil også i webshoppen være forskellige Accessories som tasker, smykker, tørklæder mm. Primært fra Vanting Collection.

Vi sørger for at følge med på de seneste trends ved at der er nye kollektioner i begrænset antal, fra de forskellige leverandør hver måned.  Det gør det mere spændende og eksklusivt, da der altid vil være noget nyt og smart modetøj til dig.

Vores webshop gør det muligt for dig at shoppe smart dametøj når du har tid. Vi afsender altid hurtigst muligt (ofte flere gange i løbet af dagen). Dette sikre en hurtig levering til dig. Desuden har vi et lækkert showroom, hvor du kan komme og prøve varerne i virkeligheden.

Vi håber du kan lide vores varer lige så meget som vi kan! Vi ser frem til at handle med dig!

Kvalitetsbevidste  

Vi er meget bevidste om det dametøj vi forhandler både skal være af en god kvalitet og den nyeste mode. Det betyder at det skal passe til din krop og se smart ud. Det skal selvfølgelig være en god kvalitet så det kan holde til at blive brugt mange gange, og blive vasket. De mærkevarer vi forhandler er forsvarligt produceret, og vi ved at de er i en god kvalitet, som vi står inde for.

Vores vision

Vi vil være den førende forhandler af smart og moderigtigt dametøj til fornuftige priser, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Afsendelse hver dag og eget showroom

Afsendelsen sker altid hurtigst muligt. Oftest afsender vi både om morgenen og om aftenen. Vi sender med GLS, hvilket koster 49 kr. Hvis du køber for mere end 399,- giver vi fragten. Hvis du bor tæt på kan vi også aftale at du kan komme og afhente varerne. Du kan kontakte os her.

Er du i tvivl om størrelsen, eller om hvordan tøjet passer dig i virkeligheden? Så er det godt vi har et Show Room i Kolding! Der er mulighed efter aftale for at komme og kigge og prøve i showroom. Vi afholder også løbende kundearrangementer i showroom. Dem lægger vi ud på vores Facebook og Instagram. Så følg os endelig der.

Historien om HS Womans Wear

Hs Womans Wear er en nystartet webshop med eget showroom. HS Womans Wear blev stiftet tilbage i oktober 2018, af Henriette Sørensen. HS Womans Wear blev stiftet for at give danske kvinder moderigtigt og smart dametøj i god kvalitet. Hos får du altid en god kundeservice og noget lækkert og smart modetøj. Det er vigtigt for os at pris og kvalitet hænger sammen.

HS Womans Wear har den bedste kundeservice

Vi har mange glade kunder! Vi går meget op i at levere en god service, og have glade kunder. Vi sender altid så hurtigt vi kan, og vi svarer altid hurtigst muligt på spørgsmål! Hvis du har nogle er du mere end velkommen til at kontakte os her! Vi ønsker at alle kunder skal have en god oplevelse når de handler ved os. Derfor tilbyder vi f.eks. også gratis fragt ved køb over 399,-.

Se vores varer her!

Du er også mere end velkommen til at kontakte os her.

Vi ser frem til at handle med dig!